کودکان چند معلولیتی :

دشوارترین و چالش برانگیز ترین گروه برای کاندیداتوری کاشت حلزون کودکانی هستند که علاوه بر نقص شنوایی مشکلات متعدد دیگری هم دارند.به علاوه تعیین روش های توانبخشی قبل و بعد از کاشت حلزون هم عامل مهم دیگری است که باید در نظر گرفته شود.

به طور کلی می توان گفت اضافه  شدن ناتوانی های دیگر بر نقص شنوایی عملکرد سوئی بر نتایج جراحی کاشت حلزون خواهد داشت.

با اینکه نمی توان ار کودکان چند معلولیتی دارای پروتز کاشت حلزون گارانتی سمعک ،انتظار عملکردی به خوبی کودکان با شرایط مشابه اما بدون معلولیت های اضافی داشت ،ولی مطالعات زیادی نشان داده اند تا حدودی با استفاده از این پروتز پیشرفت پیدا می کنند.

Lesinski  و همکارانش گزارش کردند تاخیر حرکتی ،مشکلات بینایی ،صرع و اختلالات غدد درون ریز هیچ تاثیری بر روی درک گفتار بعد از کاشت حلزون ندارند.

در صورتی که درجات شدید عقب ماندگی ذهنی (MR) حتی ملایم تا متوسط ،اوتیسم درمان وزوز گوش ،فلج مغزی و غیره تاثیر مستقیمی بر عملکرد کاشت حلزون در دریافت گفتار دارند.روانشناس تیم توانبخشی قادر است اطلاعات لازم در این زمینه را در اختیار سایر اعضای تیم قرار دهد.

Holt &k  طی تحقیقاتی که انجام دادند به این نتیجه رسیدند که کودکان دچار نقایص شناختی ملایم که کاشت حلزون شنوایی دریافت کرده اند به مرور زمان به پیشرفت قابل توجهی در زمینه ی مهارت های کفتاری و زبانی دست پیدا می کنند اما همچنان با مهارت های سطح بالای زبان مثل بازشناسی جمله و زبان دریافتی و بیانی مشکلات زیادی دارند.

کودکان deaf _ blind کاندیدای مناسبی برای دریافت پروتز کاشت حلزون شنوایی هستند.بعضی از این کودکان امتیاز درک گفتار بالاتری را نسبت به میانگین امتیاز درک گفتار بچه های کاشت شده ی بدون مشکل بینایی کسب کرده اند.البته به منظور دستیابی به این هدف مواردی حتما باید پی گیری شوند از جمله اینکه تعداد جلسات mapping  و تنظیم دستگاه در این کودکان بیشتر است و همچنین بهتر است از سیستم FM هم در کنار پروتز کاشت کمک بگیرند که تا حد امکان از میزان نویز کاسته شود.

مهم ترین بخش از پروسه ی کاشت حلزون در کودکان نابینا - ناشنوا ،توانبخشی و آموزش هایی است که از طریق تربیت شنوایی انجام می شود.

این نکته که اولین اصل در کودکان نابینا –  ناشنوا تلاش برای برقراری ارتباط است ،و آموزش زبان و گفتار در درجه ی دوم اهمیت قرار می گیرد باید در تمام مراحل در نظر گرفته شود.

به نظر نمی رسد کودکان  ناشنوای دچار اوتیسم کاندید مناسبی برای کاشت حلزون باشند.

Donalson و همکارانش طی مطالعات خود گزارش کردند ،کودکان اوتیستیک با دریافت کاشت حلزون به درک گفتار در مجموعه ی باز نمی رسند اما ،والدین آنها اظهار می کنند که با دریافت پروتز میزان تماس چشمی فرزندشان ،آگاهی نسبت به محیط اطراف ، واکنش به صدای موسیقی ،صداسازی ،استفاده از زبان اشاره و پاسخ دهی به بعضی از دستورات نسبت به زمان قبل از کاشت حلزون افزایش پیدا کرده است.

به این ترتیب میزان بهره مندی کودکان اوتیستیک از کاشت حلزون بسیار کم است ولی اگر با وضعیت قبل از کاشت مقایسه شود پیشرفت زیادی در آنها مشاهده می گردد.

یکی دیگر از اختلالات بیش فعالی یا ADHD است.در واقع در مورد کودکان ADHD می توان اینگونه بیان کرد که کسب زبان و گفتار ،توجه ،سازماندهی به شکل طبیعی خود اتفاق نمی افتد.بنابر این در برقراری ارتباط هم مشکل پیدا می کنند.

تعیین کاندیداتوری کاشت حلزون در تجویز سمعک کودکان ADHD چالش بزرگی برای تیم توانبخشی محسوب می شود زیرا حتی با دریافت پروتز هم به دلیل نقص توجهی که دارند ،نمی توانند فعالیت های تمرکزی انجام دهند ،فرایند توانبخشی آنها هم بسیار کند پیش می رود و در نهایت هم به پیشرفت زیادی نمی رسند.


تجویز انواع سمعک گوش کاشت ,حلزون ,کودکان ,گفتار ,دریافت ,پروتز ,کاشت حلزون ,دریافت پروتز ,پروتز کاشت ,برقراری ارتباط ,کودکان adhd ,کاشت حلزون شنوایی منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

اینجا همه چی هست تعمیرگاه تخصصی رنو اسپرت کماندو استان تهران اطلاعات تخصصی فناوری و موبایل های هوشمند فروش اینترنتی لباس زنانه و مردانه نسیم صبح یک عاشقانه آرام رهام سلامت فروشگاه بلبرینگ و تسمه